De Greef Accountants is uw betrokken en betrouwbare partner die u ondersteunt op het gebied van accountancy, fiscaal-juridisch en (loon)administratie.

De Greef Accountants is uw betrokken en betrouwbare partner die u ondersteunt op het gebied van accountancy, fiscaal-juridisch en (loon)administratie, waarbij ook andere gebieden betrokken kunnen worden.

We zijn gevestigd in Bladel en richten zich met name op het midden- en kleinbedrijf, agrarische ondernemers en vrije beroepsbeoefenaren.

Door samenwerking met partners in het binnen- en buitenland adviseert en ondersteunt De Greef Accountants ook ondernemers in de grensstreek.

Om onze kwaliteit te waarborgen is De Greef Accountants is aangesloten bij het NBA, de overkoepelende organisatie van accountants en het RB, de organisatie van Registeradviseurs.

  • Betrokkenheid: uw organisatie staat bij ons centraal. Wij interesseren ons in de ondernemer en uw onderneming.
  • Betrouwbaarheid: we zijn duidelijk, eerlijk en oprecht en vertellen het zoals het is. We streven altijd naar kwaliteit. En bovenal: afspraak is afspraak.
  • Betaalbaarheid: tegen minimale kosten optimaal geadviseerd worden. Ook kunt u vaste prijsafspraken maken, zodat u weet waar u aan toe bent.
  • Bereikbaarheid: indien u een vraag heeft zijn wij er voor u. Op korte termijn zullen we samen met u een passende oplossing vinden. Wij staan altijd voor u klaar.
  • Baanbrekend: we zorgen er voor dat, door gebruik te maken van de nieuwste software, u zo gemakkelijk mogelijk, in een zo’n kort mogelijke tijd altijd up to date bent.

U neemt als ondernemer besluiten op basis van beschikbare gegevens. Deze gegevens worden vaak ontleend uit de opgestelde jaarrekening. Vaak zult nu moeten vaststellen dat deze gegevens niet meer relevant zijn. Hierdoor zorgen wij er voor dat u uw systemen inricht, zodanig dat u altijd weet hoe uw onderneming er voor staat. Dan kunt u een beslissing nemen met de juiste informatie.