Inzicht in uw financiële situatie met volledige aandacht voor uw bedrijfsvoering?

Uw organisatie staat centraal in ons denken en doen. Wij kijken welke kansen en ontwikkelingen voor u interessant zijn, zodat u hier direct op kunt anticiperen. Het resultaat is inzicht in uw financiële situatie met volledige aandacht voor uw bedrijfsvoering.

De bank en de belastingdienst stellen vaak als eis dat u één keer per jaar een jaarrekening opmaakt. Deze jaarrekening wordt door ons met u besproken. Tijdens deze gesprekken besteden wij aandacht aan de fiscaliteit, financiering, uitbreiding van uw onderneming, bedrijfsopvolging, testamentent, enz. Deze gesprekken geven u inzicht in uw financiële situatie en bieden u de gelegenheid om tijdig te anticiperen op toekomstige ontwikkelingen.

Wilt u weten hoe u er tussentijds financieel voorstaat, bijvoorbeeld per maand, kwartaal of half jaar? Onze systemen zijn in staat om u op één pagina de informatie te verstrekken die u nodig heeft voor het sturen van uw onderneming. De financiële cijfers kunnen worden vertaald naar bijvoorbeeld de omzet, inkopen en kosten per eenheid met de vergelijking van eerdere perioden of anderszins. Misschien wilt u wel de brutomarge per dag weten of wat uw directe en indirecte kosten zijn. Wij kunnen de managementinformatie op maat voor u inrichten en u deze online of anderszins ter beschikking stellen.

Als ondernemer loopt u vaak tegen momenten aan waarop keuzes moeten worden gemaakt. Dit gebeurt op het gebied van het feitelijke ondernemen, maar ook op fiscaal gebied. Op fiscaal gebied staan wij u graag terzijde. Of het nu gaat om een eenmanszaak, een personenvennootschap (VOF/Maatschap), stichting of een besloten vennootschap. Voor u als klant kunnen wij een adviserende rol vervullen. Wij hebben onze eigen specialisten, maar werken ook nauw samen met diverse partners. Daardoor hebben wij altijd een oplossing voor u. Ons kantoor denkt graag met u mee. Wij weten in welke fase u als ondernemer zit en met welke vragen u worstelt. Naast het zijn van uw accountant kunnen wij adviseren:

  • Bij ondernemingsvormen
  • Bij bedrijfsbeëindiging
  • Omtrent uw organisatiestructuur
  • Bij herstructureringen
  • Bij bedrijfsfinancieringen
  • Bij exploitatie- en liquiditeitsbegrotingen, prognoses en ondernemingsplannen
  • Bij interim-management